Frihed

Dette nyhedsbrev, Frihed, er sidste del af mit indlæg til den udgivelse, som vores tværprofessionelle klynge barsler med senere i år. De to andre dele i mit indlæg omhandler Frygt og Fortryllelse.

Vi har tidligere udgivet En unyttig udgivelse, og denne kommer til at hedde Ineffektiv undervisning. Med lidt held får vi også mulighed for at give os i kast med Uøkonomisk uddannelse, og får på den måde mulighed for at dele vores frustrationer over systemstrukturer, der primært tænker i nytte, effektivitet og økonomi, men hvor arbejdsglæde, engagement og kvalitet har vanskeligere vilkår.

En anklage imod vores arbejdsplads?
Nej, UCL fungere jo på samfundets vilkår, giver os lov til at lave dette, og sætter vist endda pris på, at vi gør det. Det er derfor ikke en anklage, men et forsøg på at definerer hvad der er væsentlig for os som undervisere på pædagog- og læreruddannelserne.