bett 2019

Så blev der tid til at få et nyhedsbrev klemt ind i kalenderen. Bett 2019 skulle egentlig allerede være udsendt den sidste dag jeg var i London, men da var der 11 grader i den ellers lidt tågede by. Derfor valgte jeg i stedet at gå en lang tur og indsuge den faldne metropols puls. City lignede sig selv, en underlig kollage af sandsten og glas, Soho var usædvanlig stille og Westminster var præget af et parlament der, meget symbolsk, var pakket ind i stilladser. Da jeg i år ikke nåede British Museum, så blev St. James Park det historiske centrum – imperiets historie fortalt i fugleliv. Her var sorte svaner fra den sydlige halvkugle, gæs fra Nilen og Canada og grønne parakitter fra … måske fra Gibraltar. Og så var der selvfølgelig de mere forventelige fugle som grav- og gråænder, blishøns, grønbenede rørhøns og måger, der var ved at finde deres hætter frem for at tage sig godt ud til sommer.