Så gik det studieår, et nyt er på vej og landsbydød …

Skal man opgive kampen? Opgive at kæmpe imod et system der er i splid med sig selv? Nej, selvfølgelig skal man ikke det, men man må være forberedt på at få nogle knubs.

Dette nyhedsbrev handler dels om det umulige i at drive forsvarlig undervisning i Almen dannelse – KLM, men det skriver jeg selvfølgelig kun mellem linjerne, dels om hvordan man kunne forestille sig kompetenceudvikling i en kompleks institution og som systemet garanteret ikke kan administrere, da det ikke kan følge sin egen kompleksitet (jeg skal nok huske at undskylde, hvis systemet alligevel prøver) og til sidst et lille hjertesuk om et folkeligt landsbyprojekt der døde, da vi der stod bag måtte trække os på grund af vores andre engagementer.

Bud os bringer hanevinger,
hanegal om klaren dag.