BETT-time – igen!

BETT-time – igen!

… “One person with belief, is better than a force of 99 who have only interest” (J.S. Mill). Med denne indgang havde Abdul endnu engang lagt op til en pædagogisk-, frem for en teknologisk tilgang. Abduls historie handler om taberskolen, der blev en af Englands mest succesfulde. Om en skole hvor der tales 84 forskellige sprog.  En skole hvor elever kommer ind i 8. klasse uden at kunne engelsk, men med forventningen om at forlade 9. med en afgangsprøve.

Om en skole hvor lærerne selv producerer deres undervisningsmaterialer (læremidler). Om en skole der har lagt alt ud offentligt på verdens største undervisningsplatform, hvilket har gjort at også forældre har chance for at være med i alt.

iPad er en del af succesen, med den billige platform Showbee og den helt gratis iTunes U er rygraden i systemet.

Da jeg hørte Abdul Chohan sidste år var min tanke: Det kan altså gøres! Der er nogle, der virkelig har skabt den skole, som jeg drømmer om. Det var dejligt at få sin drøm – der til daglig undertrykkes – genopfrisket. Derfor – og ikke på grund af de mange gadgets tager jeg til BETT!