Men livet er større …

Det er blevet tid til et pædagogisk nyhedsbrev. Det har det egentlig været tid til i lang tid, men netop tid har det knebet med, men nu har jeg taget den.

Mit udgangspunkt er denne gang ikke hentet fra skolen men fra en begivenhed i mit private liv – men alt hænger jo sammen. Alt hænger sammen – også i mit forvirrede liv, hvor jeg, alene i mit arbejdsliv, både beskæftiger mig med religion, filosofi, didaktik, pædagogik, psykologi, informationsteknologi og vist meget, meget andet.

I forbindelse med informationsteknologien er jeg blevet opfordret til at gøre reklame for min studietur ved Bett i London til januar. Se mere på bett.dk og læs eventuelt nyhedsbrevet fra 25. januar i år.

Billedet? Farfar med en nydøbt “isbjørn” på toppen af Det Nordatlantiske Hus i Odense.