2013 set fra Sy’fyn

Pædagogisk nyhedsbrev, december 2013

Juledagen går på held og vi begynder at se frem imod nytåret – frem og selvfølgelig tilbage på det år der gik.

To forhold har sat sit præg på det forgangne år. For det første besluttede vi for lidt over et år siden at tage på cykeltur til Paris og dernæst er der endnu engang en ny læreruddannelse der skulle sættes i søen.

Og så indeholder nyhedsbrevet refleksioner over det første halve år med en ny læreruddannelse. Her skriver jeg bl.a.:

Evaluering – nåede vi det vi skulle? Nej, at kunne forholde sig nuanceret og reflekteret til etiske, politiske, demokratiske og religiøse udfordringer, som er forbundet med undervisning, forældresamarbejde og skole i et globaliseret samfund, er ikke noget der kommer i løbet af et halvt år, men jeg har da forhåbentlig lagt en grund og jeg har kæmpet mig til retten til at fortsætte med holdene i næste semester.